English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

23 Kasım 2017 Perşembe

RAFAELLO

RAFAELLO

Merhaba arkadaşlar daha önce yapmış olduğum süt reçelinın tarifini vermıştim. Yapmayan varsa sayfamdaki reçeller kategorisinden yada google ye ebrunun mutfak becerileri süt reçeli yazarak da ulaşabilirsınız. Süt reçeli yapımı oldukça kolay bir tarif. Bu rafaello tarifim de süt reçeli ile yapılan 10 dakikada hazırlanabilecek enfes bir tarif. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar. Beğenmediğim tarifi sizlerle kesinlikle paylaşmam. Sevgiyle kalın. Huzurlu, mutlu günler.
Rafaello nasıl yapılır?



MALZEMELER:
1 Kase süt reçeli
1 Kase hindistan cevizi
Kavrulmuş fındık yada badem (içi için)

YAPILIŞI:
*Süt reçelinin içerisine azar azar hindistan cevizini ekleyip,  kıvamlı bir hamur yapın.
*Süt reçelinizin kıvamına göre hindistan cevizi arttırılabilir yada azaltılabilir.
*Hazırladığınız hamurdan küçük toplar yapın.
Hamurların orta kısmına kavrulmuş fındık yada badem yerleştirdikten sonra tekrar yuvarlayın.
*Tekrar hindistan cevizine bulayıp servis edin.
*Dolapta muhafaza edebilirsiniz.
*Afiyet şifalar olsun.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AÇMA

AÇMA Bir insana sadece sözleri ile koşulsuz güvenmek en büyük acizliktir. Akıllı insan söz ve davranışta tutarlılık arar. ------------...