FIRINDA KAŞARLI ÇITIR EKMEK
Sen ki şerrin içine hayr'ı gizleyensin RABBİM..
Bizlere..
Hakkımızda herşeyin hayırlısını NASİP eyle!
Kahvaltıya, çayınızın yanına nefis bir tarif ve yapımı çok da kolay severek yiyeceğinizi umuyorum. 😊
Fırında kaşarlı çıtır ekmek nasıl yapılır?
MALZEMELER :
🌟Ekmek (yarım yada çeyrek kesilmiş halde)
🌟Kaşar peyniri
🌟Tereyağı
YAPILIŞI :
*Çeyrek ekmek yada yarım ekmeğin arasını bıçakla kesin.
*Yağlı kağıt serili tepsiye ekmekleri arası açık olarak yerleştirin.
*Kaşarları parmak kalınlığında ve uzunluğunda dilimleyip ekmeklerin bir tarafına dizin ve her ekmeğe nohut büyüklüğünde 3-4 parça tereyağını aralıklı olarak kaşarların üzerine koyun.
*200 derecede kaşarlar eriyip, ekmekler kızarana kadar bekletin.
*Ekmekleri fırından alıp, ekmeğin diğer yarısını üzerine kapatarak bezle üzerine bastırın.
*Sıcak olarak tüketin.
*Afiyet şifalar olsun.
Ebrunun Mutfak Beceileri Sitemde deneyip, lezzetinden emin olduğum ve resimlemede de özen göstererek, zevkle yaptığım tariflerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım İnşaAllah... ''Her şey paylaştıkça güzelleşir''. Tatlı tarifleri,Hamur işleri,Et yemekler,Sütlü Tariflerim Ve Dahası....:)) Ebrunun Mutfak Becerileri
Etiketler
- Ana Yemekler
- Anne sütlacı
- Aperatifler
- Basit Sıkma Tarifi
- Bisküvili pastalar
- Et Yemekleri
- Hamur işleri
- Helva Çeşitleri
- Kahvaltı Çeşitleri
- Kakolu Sade Puf kek Tarifi
- Kek Tarifleri
- Kurabiye Tarifleri
- Makarna Tarifleri
- Pastalar
- Pilav Tarifleri
- Reçeller
- Salatalar
- Sebze Yemekleri
- Sütlü Tatlılar
- Sıkma Tarifi
- Tahinli Helva Nasıl yapılır
- Tatlı Çeşitleri
- Turşular
- Yöresel Tarifler
- Çay saati menüsü
- Çorba Çeşitleri
- İçecekler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
AÇMA
AÇMA Bir insana sadece sözleri ile koşulsuz güvenmek en büyük acizliktir. Akıllı insan söz ve davranışta tutarlılık arar. ------------...

-
SICAK SU İLE KARIŞIK TURŞU YAPIMI Merhaba arkadaşlar okulların açılmasıyla işlerim o kadar çok yoğunlaştı ki, tariflerimde yığıldı kald...
-
SÜSLÜ CUPCAKE Hem görsel hemde lezzet açısından mükemmel olan bu tarifi mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Bu kekdeki diğer bir özellik...
-
SALÇASIZ BULGUR PİLAVI Buğday dan yapılan bulgur pirinçten çok daha besleyici bir besin maddesidir. Anadolunun geleneksel yiyeceğidir. Y...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder