English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

6 Nisan 2017 Perşembe

BOL SOSLU ISLAK KEK

BOL SOSLU ISLAK KEK

Kişilik bozuklukları,uzun dönemli,şiddetli ve dirençli düşünce ve davranış kalıplarıyla karakterize olmuş zihinsel bozukluklar sınıfıdır. Kişilik bozukluklarının tanımlanması ve kategorize edilmesi zordur.

Kökeni kalıtsal veya çevresel olabileceği gibi,hem kalıtsal hemde çevresel olabilir.



Kişilik bozuklukların tanımında kişinin içinde bulunduğu kültürel ve sosyal ortam çok önemlidir. Bir durumun kişilik bozukluğu olarak teşhis edilmesi için kişisel ve/veya sosyal yaşamında önemli oranda sıkıntı ve bozukluğa yol açacak bir davranış düzeni bulunmalıdır.
Kişilik problemleri çok çeşitlidir. Ancak hepsinin sergilediği ortak yan,dış dünyanın taleplerini ve sınırlamakarını kabul etme yeteneğinin noksanlığıdır. Bu bozukluklar kişinin davranışlarını, ailesiyle veya işteki ve eğlencedeki insanlarla ilişkilerini etkiler.

Bir kimseye kişilik bozukluğu teşhisi konuşmadan önce doktorların, kişilik bozukluğu araştırmaları ve bulunmadığını belirlemek gerekir.
Ekseriyetle Kişilik bozukluğu olanların, çocukluk döneminde duygusal problemleri olmuştur.

Kişilik bozukluğu olan kimseler,problemlerinin sebebinin farkında değillerdir. Kendi davranış ve düşünceleri yüzünden başkalarını suçlamaya başlarlar.



Merhaba arkadaşlar bu nefis tarifi denemelisiniz bence 😊 ıslak kek,brownie ve nemli kekleri seviyorsanız,birde içine çikolata girince lezzet kat be kat artıyorsa işte bu bol soslu ıslak kek tam size göre 😉
Bol soslu ıslak kek nasıl yapılır?

MALZEMELER :
💠3 yumurta
💠1 su bar şeker
💠1 su bar süt
💠Yarım su bar sıvıyağ
💠3 y.kaş kakao
💠1 pk K.tozu
💠1 pk vanilya
💠1 portakal kabuğu rendesi
💠2 su bardağına yakın un

SOSU:
💠1 su bar süt
💠1 su bar su
💠Yarım çay bar şeker
💠2 y.kaş kahvaltılık çikolata
💠1 tepeli y.kaş kakao
💠2 y.kaş sıvıyağ



YAPILIŞI:
Kek için yumurta ve şekeri beyazlayana dek çırpın.Üzerine sıvıyağ,süt ekleyip karıştırın. Vanilya,portakal kabuğu rendesi, kakao ekleyip tekrar karıştırın. Son olarak un ve K.tozunu eleyerek ekleyin karıştırın. Dikdörtgen borcama harcı döküp 190 derecede pişirin.
Sos malzemelerini tavaya alıp ılık oluncaya kadar ocakta tutun. Fırından çıkan kek ılınınca şiş yada pipetle delikler açın sosu üzerine gezdirin. En az 2 saat dinlendirin bekledikçe daha lezzetli oluyor 😊 kaymak yada dondurma ile servis edebilirsiniz. 💓💓👌 Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AÇMA

AÇMA Bir insana sadece sözleri ile koşulsuz güvenmek en büyük acizliktir. Akıllı insan söz ve davranışta tutarlılık arar. ------------...